image (2) (1).png
image (1) (1)_edited.png
st1_edited.png

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden ze de uitdagingen van het stadsverkeer: ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden.

De allrounder voor het dagelijkse leven.

De legendarische ST1 werd volledig vernieuwd. Het resultaat: Het eerste Stromer instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

st1_edited.png

Vanaf

€ 4.628,00 inc. BTW

Gebouwd om vooruit te komen.

Opnieuw ontworpen voor uw doelen: de efficiënte allrounder onder de speed pedelecs. Volledig geconnecteerd, aanpasbaar en de eerste Stromer met een onderhoudsarme koolstofriemaandrijving - voor meer woon-werkplezier en een maximale actieradius.

Vanaf

€ 6.188,00 inc. BTW

ST2_Claim_edited.png
image (1) (1)_edited.png
Pendelen voor ervaren gebruikers.

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra's voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Vanaf

€ 7.090,00 inc. BTW

image%20(2)%20(1)_edited.png
De Executive onder de speed pedelecs.

Het onovertroffen vlaggenschip met maximaal vermogen en bereik, volledig geïntegreerd design en exclusieve high-end componenten voor de hoogste prestaties en uitstekende rijdynamiek. Nu ook met ABS.

Vanaf

€ 10.428,00 inc. BTW

ST5_LtdMood3_4%252520Front230620_01_7_ed
Perfectie opnieuw gedefinieerd.

De executive onder de speed pedelecs - in een beperkte oplage en volledig uitgerust. Vorm uw route.

ST5_Claim_Ltd_edited.png

Vanaf

€ 11.428,00 inc. BTW